4711 Acqua Colonia Goji & Cactus Extract EDC 50 ml UNISEX - Exotická svěžest Přineste si kousek exotického ráje s 4711 Acqua Colonia Goji & Cactus Extract Eau de Cologne. Tato unisex vůně je plná svěžestí a exotických tónů, které vás zavedou do světa nekonečného léta a slunce. Složení Goji & Cactus Extract je plné vitalizujících prvků. Sladká a šťavnatá vůně goji plodů se kombinuje s tóny kaktusu, které dodávají vůni exotický nádech. Výsledkem je svěží a osvěžující vůně, která vás okouzlí svou... Celý popis

Koupit za 402 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

4711 Acqua Colonia Goji & Cactus Extract EDC 50 ml UNISEX - Exotická svěžest

Přineste si kousek exotického ráje s 4711 Acqua Colonia Goji & Cactus Extract Eau de Cologne. Tato unisex vůně je plná svěžestí a exotických tónů, které vás zavedou do světa nekonečného léta a slunce.

Složení Goji & Cactus Extract je plné vitalizujících prvků. Sladká a šťavnatá vůně goji plodů se kombinuje s tóny kaktusu, které dodávají vůni exotický nádech. Výsledkem je svěží a osvěžující vůně, která vás okouzlí svou originalitou.

4711 Acqua Colonia Goji & Cactus Extract EDC 50 ml UNISEX je ideální volbou pro ty, kteří milují výjimečné vůně a touží po svěžesti a exotice. Tato vůně je vhodná pro každodenní nošení, ať už jdete do práce, na večeři nebo na dovolenou.

Přenesete se do světa exotiky a svěžesti s 4711 Acqua Colonia Goji & Cactus Extract Eau de Cologne. Tato unisex vůně vám přinese výjimečný zážitek, který si zamilujete. Nechte se okouzlit exotikou a svěžestí, kterou vám tato vůně nabízí.
Zobrazit více

Parametry

Značka 4711
Tester ne
Objem 50 ml
Řada Colonia
Určení unisex
Typ kolínské vody
Rok vydání 2021
Výrobce 4711
Země původu Německo
Zobrazit více parametrů