Zažijte exotickou osvěžující vůni, která vás zavede do slunného ráje plného šťavnatých ovocných chutí a svěžích mátových listů. 4711 Acqua Colonia Lychee & White Mint Eau de Cologne (EDC) o objemu 50 ml je jako výlet na tropický ostrov, kde se setkávají sladká lychee a chladivá bílá máta. Lychee je symbolem exotiky a sladkosti. Jeho vůně je plná šťavnatých tónů a sladkosti, která okouzlí vaše smysly. Bílá máta přináší do této kompozice svěžest a vitalitu, což tuto vůni činí naprosto osvěžující... Celý popis

Koupit za 352 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Zažijte exotickou osvěžující vůni, která vás zavede do slunného ráje plného šťavnatých ovocných chutí a svěžích mátových listů. 4711 Acqua Colonia Lychee & White Mint Eau de Cologne (EDC) o objemu 50 ml je jako výlet na tropický ostrov, kde se setkávají sladká lychee a chladivá bílá máta.

Lychee je symbolem exotiky a sladkosti. Jeho vůně je plná šťavnatých tónů a sladkosti, která okouzlí vaše smysly. Bílá máta přináší do této kompozice svěžest a vitalitu, což tuto vůni činí naprosto osvěžující a revitalizující.

4711 Acqua Colonia Lychee & White Mint je unisex vůně, což znamená, že je vhodná pro každého, kdo touží po exotické a osvěžující vůni. Je to ideální volba pro každodenní nošení, ať už jdete do práce nebo na procházku po pláži.

S touto vůní se budete cítit jako na dovolené v tropickém ráji. Zavřete oči a nechte se unést do světa slunečního tepla a osvěžujícího vánku. 4711 Acqua Colonia Lychee & White Mint EDC 50 ml UNISEX vám přináší kousek tropického ráje, který si můžete užít kdykoliv. Buďte připraveni na exotický zážitek pro vaše smysly!
Zobrazit více

Parametry

Značka 4711
Tester ne
Objem 50 ml
Řada Colonia
Určení unisex
Typ kolínské vody
Vzorek ne
Rok vydání 2020
Výrobce 4711
Země původu Německo
Zobrazit více parametrů