Nechte se unést do světa smyslové elegance s vůní 4711 Acqua Colonia Pink Pepper & Grapefruit Eau de Cologne (EDC) o objemu 50 ml UNISEX. Tato vůně spojuje pikantní růžový pepř s osvěžujícím grepem, vytvářející synergii, která okouzlí vaše smysly. Růžový pepř dodává vůni vzrušující a pikantní tóny, zatímco grepfruit přináší jiskřivou osvěžující citrusovou explozi. Výsledkem je unikátní vůně, která je plná života a energie. Tato unisex vůně je ideální volbou pro všechny, kteří oceňují osvěžující... Celý popis

Koupit za 387 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších
Zobrazit další nabídky

Popis

Nechte se unést do světa smyslové elegance s vůní 4711 Acqua Colonia Pink Pepper & Grapefruit Eau de Cologne (EDC) o objemu 50 ml UNISEX. Tato vůně spojuje pikantní růžový pepř s osvěžujícím grepem, vytvářející synergii, která okouzlí vaše smysly.

Růžový pepř dodává vůni vzrušující a pikantní tóny, zatímco grepfruit přináší jiskřivou osvěžující citrusovou explozi. Výsledkem je unikátní vůně, která je plná života a energie.

Tato unisex vůně je ideální volbou pro všechny, kteří oceňují osvěžující a pikantní zážitek. Je skvělá pro každodenní nošení a doplní váš outfit v každé situaci.

S vůní 4711 Acqua Colonia Pink Pepper & Grapefruit EDC 50 ml UNISEX si přinesete do svého života smyslovou eleganci a energii. Oslavte své smysly touto osvěžující a pikantní vůní, která vás bude provázet po celý den. Prožijte okamžiky smyslového potěšení s touto úžasnou vůní!
Zobrazit více

Parametry

Značka 4711
Tester ne
Objem 50 ml
Řada Colonia
Určení unisex
Typ kolínské vody
Vzorek ne
Rok vydání 2013
Výrobce 4711
Země původu Německo
Zobrazit více parametrů