Bohatá květinová vůně bílého jasmínu v kolínské vodě 4711 Floral Collection Jasmine vykresluje velmi smyslnou ženskost. Sladké a intenzivní aroma této květinové esence dodává své nositelce půvabné charisma a podtrhuje její ženský styl. Lehká a citrusově svěží předehra tria složeného z neroli, čaje a bergamotu jemně obklopuje opulentní květy jasmínu, které elegantně vyzařují vyzařují květinovou smyslnost v srdci vůně. V pozadí dřevěné nuance a sametové aroma fazolí tonka s nádechem pižma a cedru... Celý popis

Koupit za 354 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Bohatá květinová vůně bílého jasmínu v kolínské vodě 4711 Floral Collection Jasmine vykresluje velmi smyslnou ženskost. Sladké a intenzivní aroma této květinové esence dodává své nositelce půvabné charisma a podtrhuje její ženský styl.
Lehká a citrusově svěží předehra tria složeného z neroli, čaje a bergamotu jemně obklopuje opulentní květy jasmínu, které elegantně vyzařují vyzařují květinovou smyslnost v srdci vůně. V pozadí dřevěné nuance a sametové aroma fazolí tonka s nádechem pižma a cedru zajišťují trvalou, příjemnou vůni.
Vůně 4711 Floral Collection Jasmine byla uvedena na trh v roce 2019.
Zobrazit více

Parametry

Značka 4711
Tester ne
Objem 100 ml
Řada Floral Collection
Určení dámské
Typ kolínské vody
Základ parfému pižmo, cedr, fazole tonka
Výrobce 4711
Zobrazit více parametrů