Tekuté slunce! Jiskřivá kolínská voda 4711 Remix Cologne je dokonalým doplňkem vůně pro každého, kdo chce do svého života vnést osvěžující pozitivitu a uniknout z každodenní rutiny. Citron ve zcela nové směsi: jiskřivý a šťavnatý začátek mísí známé citrusové tóny s novými exotickými aspekty pikantního shiso a aromatického yuzu. Květinové tóny fialky, růže a pomerančových květů v srdci propůjčují vůni jemnější stránku. Bílé pižmo, pačuli a jantarové dřevo v základu dodávají vůni moderní a teplé... Celý popis

Koupit za 279 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Tekuté slunce! Jiskřivá kolínská voda 4711 Remix Cologne je dokonalým doplňkem vůně pro každého, kdo chce do svého života vnést osvěžující pozitivitu a uniknout z každodenní rutiny.
Citron ve zcela nové směsi: jiskřivý a šťavnatý začátek mísí známé citrusové tóny s novými exotickými aspekty pikantního shiso a aromatického yuzu. Květinové tóny fialky, růže a pomerančových květů v srdci propůjčují vůni jemnější stránku. Bílé pižmo, pačuli a jantarové dřevo v základu dodávají vůni moderní a teplé nuance.
Vůně 4711 Remix Cologne byla uvedena na trh v roce 2020.
Zobrazit více

Parametry

Značka 4711
Objem 100 ml
Řada Remix Cologne
Určení unisex
Typ kolínské vody
Základ parfému bílé pižmo, pačuli, jantarové dřevo
Rok vydání 2020
Výrobce 4711
Zobrazit více parametrů