Good Vibes Only! Letní vůně Sparkling Island z kolekce vůní 4711 Remix Cologne připomíná bublinkový, osvěžující letní koktejl - s ovocnými tóny limetky a vodními aspekty. Dokonale vyvážená harmonie tónů, která vás odvede od každodenního života. Vůně se otevírá citrusovou kombinací limetky, citronu a pomeranče. Váš budíček pro vaši příští letní párty! Ve středních tónech doplňují voňavý koktejl ovocné impulsy zeleného jablka. Květinové akcenty frézie a ylang-ylang probouzejí touhu po tyrkysově modrém... Celý popis

Koupit za 400 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Good Vibes Only! Letní vůně Sparkling Island z kolekce vůní 4711 Remix Cologne připomíná bublinkový, osvěžující letní koktejl - s ovocnými tóny limetky a vodními aspekty. Dokonale vyvážená harmonie tónů, která vás odvede od každodenního života. Vůně se otevírá citrusovou kombinací limetky, citronu a pomeranče. Váš budíček pro vaši příští letní párty! Ve středních tónech doplňují voňavý koktejl ovocné impulsy zeleného jablka. Květinové akcenty frézie a ylang-ylang probouzejí touhu po tyrkysově modrém moři a uvolněném středomořském pocitu. Cedrové dřevo, ambrové dřevo a pižmo poskytují kontrast a rozmanitost v základních tónech a zanechávají na pokožce pocit slunečního svitu.
Moderní design odráží typické modrobílé barevné schéma řeckého ostrova Mykonos a zároveň přebírá prvky vln a mozaiky. Obal, díky kterému budete chtít prozkoumat ostrov na párty lodi a pocítit jedinečnou atmosféru moderního plážového klubu s hlubokými housovými zvuky procházejícími vaším tělem. Plná síla v létě, spousta dobrodružství - pojďme na Mykonos!
Vůně 4711 Remix Cologne Sparkling Island byla uvedena na trh v roce 2023.
Zobrazit více

Parametry

Značka 4711
Tester ne
Objem 100 ml
Řada Remix Cologne
Určení unisex
Typ kolínské vody
Základ parfému cedrové dřevo, ambrové dřevo, pižmo
Výrobce 4711
Zobrazit více parametrů